Wintermeeting 2CV-Vrienden, Bant, 6-8 feb 2015
Penny Lane
> 11000 berichten
RankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRankRank
Avatar
Totaal aantal Berichten: 11674
Geregistreerd: 06-05-2007

- Xantia TD SX
Gepost: 09 december 2014 09:01 PM

Van de voorpagina

Let op! Eenden op de weg…

Koud of niet, ook deze winter gaan de meetings voor Citrofielen van divers pluimage gewoon door. Zoals de wintermeeting van de Stichting 2CV Vrienden, die dit jaar in Bant bij elkaar komen. Voor de gezelligheid, het kampvuur en het blauwbekken in tentjes en andere kampeermiddelen. Want meetings in de winter zijn voor die-hards en dus waarschijnlijk juist extra geschikt voor Eendrijders…

Dit jaar wordt de wintermeeting gehouden op de terreinen van Staatsbosbeheer, waarmee de stichting sinds een aantal jaren een warme band onderhoudt. Kampeerterrein ‘De Veenkuil’ opent haar poorten voor de stroom Eenden die er ook dit jaar weer wordt verwacht. De grote vraag zal zijn wat de omstandigheden dit jaar gaan worden: de vorige winter was redelijk zacht, maar in de bouw weten ze dat in februari de meeste vorstverlet wordt betaald. En laat de wintermeeting van de Stichting 2CV Vrienden, de 13e alweer, dit jaar nou net op 6 tot en met 8 februari vallen…

Behalve het te verwachten blauwbekken in een kampeermiddel naar keuze zijn er nog wat activiteiten georganiseerd, zoals het reeds genoemde kampvuur (geen luxe), een winterwandeling (sneeuwlaarzen mee), een puzzelrit (winterbanden mee) en het gezellige, gezamenlijke zondagontbijt (spork mee).

Het kampeerterrein aan de Hopweg 21 in Bant is vrijdagmiddag vanaf 16:00 open voor binnenvliegende gasten. Die worden verwelkomd met gratis koffie. Voor degenen die zonder navigatiesysteem onderweg zijn, is de route te vinden op http://www.2cvfriends.nl; daar is sowieso eigenlijk alle relevante informatie over dit evenement terug te vinden. Bovendien zijn er langs de route geruststellende bordjes aangebracht om iedereen binnen te loodsen. Voor nadere informatie over onder andere de locatie, faciliteiten en kosten kun je ook rechtstreeks contact opnemen met de organisatie, via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of op telefoonnummer +31 (0)6 621 548 089.

Bij dezen zijn de helden die de winter aandurven per 2CV dan ook weer hartelijk uitgenodigd. De omgeving Bant is gewaarschuwd: zeker begin februari zijn er veel Eenden op de weg! Komt allen, breng een Eend en een goed humeur mee. Bloedgroep A-positief is een pré.

Tekst: Penny Lane, foto’s: Penny Lane & Stichting 2CV Vrienden.

Doneer, zo blijven we draaien! 
Een tip voor de kalender? Een bijdrage voor de voorpagina? Schrijf .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)!

Profiel  
 
 
 
© Citroën-Forum 2003 - 2024 | adverteren
Facebook